Скъпа доктор Джен, Искам да споделя историята си с Вас. Влюбих

...
 Скъпа доктор Джен,
Искам да споделя историята си с Вас. Влюбих
Коментари Харесай

12 признака, че се срещате с недорасъл мъж

 „ Скъпа лекар Джен,

Искам да споделя историята си с Вас. Влюбих се в моя другар Оливър поради страхотното му възприятие за комизъм, усмивката му, положителното му сърце. Аз съм човек, който се стреми към сериозна връзка. Живеем към този момент повече от година дружно, само че напоследък ме изкарва отвън нерви. Прекарва голяма част от времето си на дивана в игри на конзолата или на компютъра. Постоянно си разхвърля облеклата по земята. Независимо какъв брой пъти съм му обяснявала по какъв начин да си пуска самичък пране, по този начин и не го е направил нито един път. Напоследък се случи на няколко пъти да ми желае и пари, тъй като не може да се оправи с неговия дял от наема и сметките. Имам възприятието, че се е върнал светлинни години обратно, откогато започнахме връзката си. Сякаш излизам с дете. Все отново съм му гадже, а не майка. Посъветвайте ме какво да върша, единствено на мен ли се случва такова нещо?

С почитание: Приятелката, която подвига бельото от пода на своя недоразвит мъж “

* Доктор Джен Ман е американски психотерапевт, ефирен водещ и създател на книгите " Ръководство за развъждане на щастливи и удовлетворени деца " и бестселъри за взаимопомощ, взаимоотношения сред двойките.

„ Скъпа Приятелко, която подвига бельото от пода на своя недоразвит мъж,

Чувам от ден на ден дами да се оплакват от същото. Да си по отношение на неузрял и недоразвит мъж, може да бъде изтощително и обезкуражаващо. В началото на 80-те години на предишния век терминът „ Синдром Питър Пан “ се роди, с цел да опише мъжете, които отхвърлят да пораснат. Наименованието идва от книгата, която излезе през 1983 година – „ Синдромът Питър Пан: мъжете, които в никакъв случай не пораснаха “. Такива мъже са прочувствено незрели, ненадеждни и постоянно извънредно разхвърляни. Трудно може да се разчита на тях.

Ето няколко предупредителни знака от моя опит, че си имате работа тъкмо с подобен мъж:

1. Домът му е в цялостен хаос.

Незрелият мъж живее заобиколен от нечистотия и безпорядък. Една моя другарка Меган един път излиза с мъж, чийто апартамент бил толкоз разпилян, когато го видяла за първи път, че се разпищяла, тъй като си помислила, че са го обрали.

2. Държи се като колежанче от някое приятелство.

Интересува се единствено от кега бира, макар че от дълго време не е в колежа. Обожава да купонясва. Държи се като отвързан около приятелите си и обича да си прави майтапи с хората.

3. Винаги и за всичко има опрощение.

Винаги ще откри опрощение за какво е просрочен, за какво не е платил сметките, за какво не е спазил обещанието си. И в никакъв случай не е по негова виновност. Той е постоянно жертвата, без да осъзнава, че в действителност е причинителят на личните си проблеми.

4. Постоянно има финансови проблеми.

Не приказвам за студентски заеми или заеми за здравно обезпечаване. По-скоро става дума за човек, който е постоянно уволняван или е просто хронично незает. Скача от работа на работа и мята автобиографията си по всички страни (ако въобще има такава). Харчи неразумно, не си заплаща в точния момент вноските по кредитните карти, не е проведен и не помни да заплати налозите си.

5. Прекарва прекомерно доста време в „ отровното трио “.

„ Отровното трио “, както го назовавам аз, включва видеоигри, трева и порно. Незрелият мъж прекарва изключително доста време, потънал в някоя от трите действия или и в трите, взети дружно. Също по този начин постоянно заобикаля интимните връзки – в прочувствен и в полов проект.

6. Не може да се разчита на него.

Имате потребност да ви закара до летището? Надявате се, че ще държи ръката ви пред кабинета на доктора? Очаквате да ви похвали за покачването в работата? Въобще не разчитайте. Недораслият мъж просто не може да съблюдава обещанията си. Още по-лошото е, че когато ви разочарова, в действителност не си дава сметка какъв брой огромен проблем е това.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР